Backoffice

Onze backoffice zorgt voor een goedlopend proces. We zijn vijf dagen in de week telefonisch bereikbaar en dragen er zorg voor dat alle vragen beantwoord worden of dat u wordt doorverwezen naar de juiste persoon. Ook plannen wij de spreekuren voor de bedrijfsarbeidsdeskundigen en -artsen.

Maatschappelijke betrokkenheid is voor Dit is werk, &Wij erg belangrijk. We zijn er trots op een erkend leerbedrijf te zijn! Regelmatig zijn er bij ons stagiaires aan het werk of mensen die werkervaring op willen doen om zo beter voor een baan in aanmerking te komen. Wij leren van hen en andersom. We vinden het belangrijk dat u weet wie u bij ons aan de lijn krijgt, vandaar dat we ons graag aan u voorstellen. 

Leonie Zijlstra, is backoffice medewerker bij Dit is werk, &Wij. Zij is begonnen als stagiaire en heeft haar opleiding directiesecretaresse omgezet naar BBL. Er is alle ruimte om te leren en persoonlijk te ontwikkelen. Leonie houdt zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden, zoals: de telefoon, agendabeheer, documenten opstellen en administratieve werkzaamheden. Leonie vindt het erg leuk om te werken bij &Wij omdat het stukje persoonlijke groei voor uitdagingen zorgt.

Yvonne van Solkema is bij Dit is Werk, &Wij backofficemedewerker i.o. Na een geruime periode in andere branches werkzaam te zijn geweest, wil zij graag terugkeren naar de administratieve/secretariële sector. Middels een werkervaringsplaats kan zij haar bestaande capaciteiten en vaardigheden actualiseren en uitbreiden. Het doel hiervan is om haar afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen en voor werkgevers een aantrekkelijke sollicitant te worden.