Backoffice

Onze backoffice zorgt voor een goedlopend proces. We zijn vijf dagen in de week telefonisch bereikbaar en dragen er zorg voor dat alle vragen beantwoord worden of dat u wordt doorverwezen naar de juiste persoon. Ook plannen wij de spreekuren voor de bedrijfsarbeidsdeskundigen en -artsen.

Maatschappelijke betrokkenheid is voor &Wij erg belangrijk. We zijn er trots op een erkend leerbedrijf te zijn! Regelmatig zijn er bij ons stagiaires aan het werk of mensen die werkervaring op willen doen om zo beter voor een baan in aanmerking te komen. Wij leren van hen en andersom. We vinden het belangrijk dat u weet wie u bij ons aan de lijn krijgt, vandaar dat we ons graag aan u voorstellen. 

Sylvia ten Wolde, is officemanager en ondersteunt haar collega’s bij het aansturen, prioriteren en bewaken van taken & werkzaamheden. Ze vindt het leuk om te werken bij &Wij, omdat ze hier kan zijn wie zij is, haar kwaliteiten komen goed tot haar recht en het stukje persoonlijke groei zorgt voor uitdaging,  waardering en betrokkenheid.

Dit is Marja van Dalen. Zij heeft momenteel een werkervaringsplek bij de backoffice. Er is alle ruimte om te leren en persoonlijk te ontwikkelen. Het werk bestaat uit het ondersteunen van de officemanager, waaronder telefoon- en afsprakenbeheer, verwerking en invoer van klantengegevens.

Leonie Zijlstra, is officemanager in opleiding. Zij loopt stage op de backoffice en ze vindt het erg leuk om stage te lopen bij &Wij. Leonie houdt zich bezig met de telefoon, agendabeheer, documenten opstellen en administratieve werkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn mooie leermomenten passend bij haar opleiding. Leonie is erg geïnteresseerd in de functie backoffice en hoopt meer ervaring op te doen op het gebied van correct antwoorden op e-mails, klantencontact, prioriteiten te stellen en zichzelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Leonie heeft voor &Wij gekozen omdat het stuk verzuim haar erg aansprak. Dit is een mooie koppeling naar de studie medisch secretaresse die zij op dit moment volgt.