Backoffice

Onze backoffice zorgt voor een goedlopend proces. We zijn vijf dagen in de week telefonisch bereikbaar en dragen er zorg voor dat alle vragen beantwoord worden of dat u wordt doorverwezen naar de juiste persoon. Ook plannen wij de spreekuren voor de bedrijfsarbeidsdeskundigen en -artsen.

Maatschappelijke betrokkenheid is voor Dit is werk, &Wij erg belangrijk. We zijn er trots op een erkend leerbedrijf te zijn! Regelmatig zijn er bij ons stagiaires aan het werk of mensen die werkervaring op willen doen om zo beter voor een baan in aanmerking te komen. Wij leren van hen en andersom. We vinden het belangrijk dat u weet wie u bij ons aan de lijn krijgt, vandaar dat we ons graag aan u voorstellen. 

Leonie Zijlstra heeft een commerciële achtergrond en is naast haar werk bij ons bezig de opleiding (medisch) directiesecretariaat af te ronden. Ze voert net als Gerda alle werkzaamheden uit en is in staat om elke keer de nieuwste ontwikkelingen op haar vakgebied in te brengen. De diversiteit in het werk verveelt haar nooit. Leonie is een echte duizendpoot en als geen ander in staat u verder te helpen als u contact met ons opneemt.

Gerda Hofman brengt met haar ervaring veel deskundigheid bij de backoffice van Dit is werk, &Wij.
Zij heeft gewerkt in diverse administratieve en secretariële functies en is de laatste jaren werkzaam geweest bij een HR-afdeling van een grote organisatie. Gerda voert alle voorkomende werkzaamheden uit; van klanten te woord staan tot de begeleiding van stagiaires en mensen met een werkervaringsplaats. De dynamiek bij een backoffice van een arbodienst is voor haar een uitdaging, geen dag is hetzelfde. Haar ervaring en rust is hier een belangrijke meerwaarde.