Backoffice

Onze backoffice zorgt voor een goedlopend proces. We zijn vijf dagen in de week telefonisch bereikbaar en dragen er zorg voor dat alle vragen beantwoord worden of dat u wordt doorverwezen naar de juiste persoon. Ook plannen wij de spreekuren voor de bedrijfsarbeidsdeskundigen en -artsen.

Maatschappelijke betrokkenheid is voor &Wij erg belangrijk. We zijn er trots op een erkend leerbedrijf te zijn! Regelmatig zijn er bij ons stagiaires aan het werk of mensen die werkervaring op willen doen om zo beter voor een baan in aanmerking te komen. Wij leren van hen en andersom. We vinden het belangrijk dat u weet wie u bij ons aan de lijn krijgt, vandaar dat we ons graag aan u voorstellen. Daarnaast zijn de gezichten bij onze klanten de bedrijfsarbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen.

Sylvia ten Wolde, is officemanager en ondersteunt haar collega’s bij het aansturen, prioriteren en bewaken van taken & werkzaamheden. Ze vindt het leuk om te werken bij &Wij, omdat ze hier kan zijn wie zij is, haar kwaliteiten komen goed tot haar recht en het stukje persoonlijke groei zorgt voor uitdaging,  waardering en betrokkenheid.

Paul de Jong houdt zich bezig met (complexe) vraagstukken in (bedrijfs) gezondheidszorg, projectmanagement en casemanagement. Daarnaast zal hij &Wij begeleiden naar een gecertificeerde arbodienst met registratie bij de SBCA.