Kracht door samenwerking

‘Kansen met beperkingen’ dat is de rode draad en de verbinding tussen Dit is Werk, &Wij. &Wij biedt bedrijfsgezondheidszorg met daarbij ondersteuning voor werknemers die beperkingen ervaren en (tijdelijk) niet inzetbaar zijn. &Wij helpt zowel de medewerker als de leidinggevende om de mogelijkheden te benutten die nog wel ingezet kunnen worden in het werk. Daarbij ligt de focus op de randvoorwaarden die mensen nodig hebben om hun werk op een fijne manier te kunnen doen.

Dit is Werk doet hetzelfde voor mensen die door hun beperkingen moeilijk aan werk komen en helpt werkgevers om hier de kansen te zien. Ook bij Dit is Werk ligt de focus op het inregelen van de randvoorwaarden die de mensen nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. In beide bedrijven biedt de arbeidsdeskundige een belangrijke ondersteuning naast andere professionals zoals artsen, casemanagers en jobhunters.

We treden vanaf nu samen naar buiten om zo duidelijker zichtbaar te maken hoeveel gemak het een organisatie biedt om gebruik van beide bedrijven te maken:

  • 5 dagen in de week een vast aanspreekpunt voor zowel zieke medewerkers als de medewerkers die om wat voor reden een rugzakje hebben.
  • Voor beide groepen geldt dat we juist graag in gesprek zijn voordat uitval dreigt zodat dit voorkomen kan worden.
  • &Wij biedt ondersteuning in de gehele bedrijfsgezondheidszorg binnen organisaties, wat goede randvoorwaarden voor alle werknemers biedt.
  • Doordat we de organisatie goed kennen kunnen we vacatures beter invullen (vanuit Dit is Werk bieden we hier ondersteuning in)
  • Wij bieden de mogelijkheid om via de ondernemersdesk alle vragen op het gebied van personeel te stellen; van juridisch, financieel tot HR.

Een groot gemak, en toch zijn en blijven het twee verschillende bedrijven met elk hun eigen dynamiek en aanpak.

Hoe zit het verder precies tussen de bedrijven?

Dit is Werk is in 2016 door Ronald Obbes en Kirsten Wijbenga opgericht. Ronald is naast Dit is Werk eigenaar van het VVV kantoor in Assen, Grandcafé ’t Wapen, café Lodewijk Napoleon en Newz Marketing & Media. Na acht jaar in zijn rol als binnenstadsmanager van het centrum van Assen, is Ronald nog steeds nauwe betrokken bij de ontwikkelingen hiervan. Kirsten is naast Dit is Werk eigenaar van &Wij.

We zijn trots op onze nieuwe look, wat uiteraard gemaakt is door Newz Marketing & Media. Binnenkort in gesprek? Leuk, we komen graag langs voor een kop koffie!